Om os

TØMRER,SNEDKER &
MURER I ROSKILDE

Nichlas Lieberkind er dit valg af håndværker i Roskilde

Hos NL Tømrer & Snedker kan vi varetage stort set alle håndværksopgaver inden for tømrer- snedker- og murerarbejde. Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for, at fejl og mangler bliver rettet, såfremt der mod forventning skulle ske fejl. Vi er også medlem af Anmeld Håndværker, så du kan altid tjekke, hvad andre kunder mener om vores arbejde. Det er vigtigt for os, at vore kunder har fuld tryghed, når de bruger os. Til gengæld har vi så meget tro på os selv, at vi tør ligge på en side som Anmeld Håndværker.

Hovedentrepriser
NL Tømrer og Snedker ApS tager sig af både små og store håndværkeropgaver. Ved hovedentrepriser sørger vi for, at opgaven bliver ført helt i mål – fra det oprindelige byggemøde med arkitekten til den endelige udførsel af opgaven. Vi har gode samarbejder med arkitekter, elektrikere, vvs’ere og andre fagfolk, så det eneste du behøver at gøre er at være med i idéfasen, hvor vi planlægger forløbet, så vi sikrer, at dine ideer bliver ført ud i livet helt efter dit ønske. Herefter kan du blot læne dig tilbage og nyde byggefasen og sammen med din familie drømme om jeres nye tilværelse i huset.

Seriøsitet
Alle vore opgaver bliver udført med stor seriøsitet. Hos os er en aftale en aftale. Langt de fleste af vore kunder er private. Det gør, at vi hele tiden er nødt til at gøre os umage, idet vore opgaver ikke kommer af sig selv. Vores vigtigste reklamesøjle er vore tidligere kunder, der anbefaler os til venner og bekendte. Bedre reklame kan man ikke få, men det forpligter.

Kontakt os på telefon 2261 9159 eller via kontaktformularen

 

 

Kontakt os for mere information på 2261 9159.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Nichlas Lieberkind er dit valg af håndværker i Roskilde

NL Tømrer og snedker er den lykkelige sponsor for det lokale mini fodboldhold

 

Anbefalinger

"Nyt tag på anneks
Vi havde i sensommeren 2016 stor succes med at hyre Lichlas Lieberkind til opgaven at lægge nyt tag på vores anneks. Hans folk og han selv leverede det flotteste håndværk hele vejen igennem. De var grundige og valgte ingen lette hurtigløsninger, men insisterede på de lækre detaljer, og lagde blandt andet ekstra spær ind i konstruktionen. Min mand er blandt andet uddannet møbelsnedker, så han ser i den grad den slags og var meget tilfreds. Hele holdet af byggefolk var søde, venlige og gode til at efterlade alt i den skønneste orden, da de var færdige. Jeg kan på det varmeste anbefale Nichlas Lieberkind og NL Tømrer og snedker og kommer garanteret til selv at hyre ham til en opgave igen en anden gang."

Anne Anthon Andersen

"Totalrenovering af 1. sal
Nichlas stod for alt i vores renovering af hele 1. salen på vores murermestervilla. Vi troede selv vi havde en god løsning, men med god rådgivning fra Nichlas, fik vi planlagt en endnu bedre løsning. Nichlas overholdt tidsplanen, og gav en ekstra indsats for at nå det. Derudover blev det hele rigtig godt, og Nichlas sørgede med sine samarbejdspartnere også for at VVS, El osv. blev udført ordentligt. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde.."

Camilla Julie Hvid

"Nichlas var hurtig til at tage kontakt efter jeg havde rettet henvendelse til
firmaet. Det var let at få en passende aftale om hvornår arbejdet kunne
udføres, og arbejdet blev udført til stor tilfredshed - både proces og
resultat. Elitesmileyen er fuldt fortjent! "

Gitte Jensen, 4040 Jyllinge

Kontakt os

Holmehuse 17A 4000 Roskilde

22619159

nichlas@lieberkind.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Call Now Button22619159