Badeværelser

Kontakt os for mere information på 2261 9159

Har du brug for et nyt, dejligt badeværelse?

Ved køb af et ældre hus er renovering af badeværelset ofte et stort ønske. NL Tømrer & Snedker ApS står gerne for hele opgaven og koordinerer arbejdet med alle relevante faggrupper. Vi sætter en ære i at levere godt ærligt håndværk, og det betyder også, at vi kun arbejder sammen med håndværkere, der stiller samme høje krav til kvaliteten, som vi gør.

Masser af erfaring med badeværelser

Vi har masser af erfaring fra renovering af både små og store badeværelser. Vi kender trends og nye løsninger på området og bidrager gerne med inspiration, hvis du ønsker det. Vi ved også, hvad der fungerer og ikke fungerer, og rådgiver dig, så du får det bedst mulige resultat.

Et smukt resultat og et godt forløb

Vores fornemste opgave er, at du bliver glad og tilfreds med dit nye badeværelse, men det betyder også meget for os, at du er glad for forløbet og føler dig tryg og velinformeret undervejs.

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

NL TØMRER & SNEDKER ApS er dit valg af håndværker i Roskilde

  Hvad siger vores kunder

  Se vores anmeldelser

  Effektivt tagarbejde

  Vi havde en tagutæthed under nogle solcellepaneler og det var ikke helt oplagt, hvordan problemet kunne løses godt og billigt. Nichlas var meget konstruktiv og sammen fandt vi en god løsning. Da hans folk gik i gang, blev arbejdet udført hurtigt og effektivt til vores fulde tilfredshed.

  Super god service👍🏼

  En skæv terrassedør, blev ordnet på 2 dage.
  De bedste anbefalinger!! Hurtig og kompetent service, selv på en “lille” opgave. Bliver helt sikkert brugt igen, næste gang vi skal bruge en tømrer.

  Virkelig en god service

  Virkelig en god service, som de yder.
  Vi er så tilfredse med resultatet og vil bestemt benytte os af dem igen 🙂

  Se flere anmeldelser fra Trustpilot