Gulvarbejde

Kontakt os for mere information på 2261 9159

Nyt lækkert gulv til din bolig!

NL Tømrer & Snedker ApS lægger det nye gulv for dig, så det ligger stabilt og præcist. Vi har erfaring med alverdens forskellige gulvtyper fra det massive plankegulv til diverse klikgulve eller klargøring af gulvet til en gulvspecialist, hvis du ønsker vinyl eller linoleum. Gulvarbejde i Roskilde og omegn.

Overlad trygt gulvarbejdet til os

Vi kender processen ud og ind og tager hensyn til gulvtypen, eventuel gulvvarme og varmesystem, om gulvet skal renoveres eller lægges helt nyt. Vi har rutine i alle de forskellige aspekter og ved, hvad der skal til i det enkelte tilfælde, så vi griber opgaven optimalt an.

Vi leverer hele pakken

Vi har et tæt samarbejde med dygtige håndværkere inden for de øvrige faggrupper, såsom VVS, gulvspecialister, elektriker, mv. Vi påtager os gerne at stå for hele opgaven, så du får en samlet pris og kun behøver tale med én om opgaven.

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

NL TØMRER & SNEDKER ApS er dit valg af håndværker i Roskilde

  Hvad siger vores kunder

  Se vores anmeldelser

  Effektivt tagarbejde

  Vi havde en tagutæthed under nogle solcellepaneler og det var ikke helt oplagt, hvordan problemet kunne løses godt og billigt. Nichlas var meget konstruktiv og sammen fandt vi en god løsning. Da hans folk gik i gang, blev arbejdet udført hurtigt og effektivt til vores fulde tilfredshed.

  Super god service👍🏼

  En skæv terrassedør, blev ordnet på 2 dage.
  De bedste anbefalinger!! Hurtig og kompetent service, selv på en “lille” opgave. Bliver helt sikkert brugt igen, næste gang vi skal bruge en tømrer.

  Virkelig en god service

  Virkelig en god service, som de yder.
  Vi er så tilfredse med resultatet og vil bestemt benytte os af dem igen 🙂

  Se flere anmeldelser fra Trustpilot