Gulvarbejde

Gulvarbejde

Nyt lækkert gulv til din bolig!

NL Tømrer & Snedker ApS lægger det nye gulv for dig, så det ligger stabilt og præcist. Vi har erfaring med alverdens forskellige gulvtyper fra det massive plankegulv til diverse klikgulve eller klargøring af gulvet til en gulvspecialist, hvis du ønsker vinyl eller linoleum. Gulvarbejde i Roskilde og omegn.

Overlad trygt gulvarbejdet til os

Vi kender processen ud og ind og tager hensyn til gulvtypen, eventuel gulvvarme og varmesystem, om gulvet skal renoveres eller lægges helt nyt. Vi har rutine i alle de forskellige aspekter og ved, hvad der skal til i det enkelte tilfælde, så vi griber opgaven optimalt an.

Vi leverer hele pakken

Vi har et tæt samarbejde med dygtige håndværkere inden for de øvrige faggrupper, såsom VVS, gulvspecialister, elektriker, mv. Vi påtager os gerne at stå for hele opgaven, så du får en samlet pris og kun behøver tale med én om opgaven.

 

 

Kontakt os for mere information på 2261 9159.

Få et uforpligtende tilbud i dag

NL TØMRER & SNEDKER ApS er dit valg af håndværker i Roskilde 

  Anbefalinger

  "Nyt tag på anneks
  Vi havde i sensommeren 2016 stor succes med at hyre Lichlas Lieberkind til opgaven at lægge nyt tag på vores anneks. Hans folk og han selv leverede det flotteste håndværk hele vejen igennem. De var grundige og valgte ingen lette hurtigløsninger, men insisterede på de lækre detaljer, og lagde blandt andet ekstra spær ind i konstruktionen. Min mand er blandt andet uddannet møbelsnedker, så han ser i den grad den slags og var meget tilfreds. Hele holdet af byggefolk var søde, venlige og gode til at efterlade alt i den skønneste orden, da de var færdige. Jeg kan på det varmeste anbefale Nichlas Lieberkind og NL Tømrer og snedker og kommer garanteret til selv at hyre ham til en opgave igen en anden gang."

  Anne Anthon Andersen

  "Totalrenovering af 1. sal
  Nichlas stod for alt i vores renovering af hele 1. salen på vores murermestervilla. Vi troede selv vi havde en god løsning, men med god rådgivning fra Nichlas, fik vi planlagt en endnu bedre løsning. Nichlas overholdt tidsplanen, og gav en ekstra indsats for at nå det. Derudover blev det hele rigtig godt, og Nichlas sørgede med sine samarbejdspartnere også for at VVS, El osv. blev udført ordentligt. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde.."

  Camilla Julie Hvid

  "Nichlas var hurtig til at tage kontakt efter jeg havde rettet henvendelse til
  firmaet. Det var let at få en passende aftale om hvornår arbejdet kunne
  udføres, og arbejdet blev udført til stor tilfredshed - både proces og
  resultat. Elitesmileyen er fuldt fortjent! "

  Gitte Jensen, 4040 Jyllinge

  Tømrer i Roskilde 

  Har du lyst til at samarbejde med NL TØMRER & SNEDKER ApS

  Vi leverer flotte resultater, som du kan glæde dig over i lang tid frem. Vi er bevidste om, at det er de små detaljer, der ofte gør den store forskel.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Kontakt

  Nichlas

  Holmehuse 17A
  4000 Roskilde

  Vi støtter