Tilbygninger

Tilbygninger

 

Udvid dit hjem med en tilbygning

NL Tømrer & Snedker ApS bygger din nye tilbygning, uanset om det er sommerhuset, det almindelige typehus eller den store patriciervilla, der skal udvides. Vi står for en professionel tilgang og høj kvalitet i udførelsen.

Tryghed i et godt forløb

Vi tager gerne totalentreprisen på din tilbygning. Vi ved, at det er en tillidssag, når du overlader styringen af byggeriet til os. Derfor bestræber vi os altid på at skabe så godt og trygt et forløb som muligt. Det betyder, at vi varetager kommunikationen med alle de involverede, så dit projekt bliver præcist som du ønsker det. Vi sørger for, at du løbende er velinformeret om processen og involveret så meget som du ønsker at være det.

Vi har et tæt samarbejde med både arkitekter og ingeniører, når der er brug for tegninger og beregninger. Derudover har vi et stærkt netværk af håndværkere, hvoraf vi sammensætter et velegnet team til lige netop dit projekt.

Vi samarbejder med Danarkitekt

 

Kontakt os for mere information på 2261 9159.

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

NL TØMRER & SNEDKER ApS er dit valg af håndværker i Roskilde 

  Anbefalinger

  "Nyt tag på anneks
  Vi havde i sensommeren 2016 stor succes med at hyre Lichlas Lieberkind til opgaven at lægge nyt tag på vores anneks. Hans folk og han selv leverede det flotteste håndværk hele vejen igennem. De var grundige og valgte ingen lette hurtigløsninger, men insisterede på de lækre detaljer, og lagde blandt andet ekstra spær ind i konstruktionen. Min mand er blandt andet uddannet møbelsnedker, så han ser i den grad den slags og var meget tilfreds. Hele holdet af byggefolk var søde, venlige og gode til at efterlade alt i den skønneste orden, da de var færdige. Jeg kan på det varmeste anbefale Nichlas Lieberkind og NL Tømrer og snedker og kommer garanteret til selv at hyre ham til en opgave igen en anden gang."

  Anne Anthon Andersen

  "Totalrenovering af 1. sal
  Nichlas stod for alt i vores renovering af hele 1. salen på vores murermestervilla. Vi troede selv vi havde en god løsning, men med god rådgivning fra Nichlas, fik vi planlagt en endnu bedre løsning. Nichlas overholdt tidsplanen, og gav en ekstra indsats for at nå det. Derudover blev det hele rigtig godt, og Nichlas sørgede med sine samarbejdspartnere også for at VVS, El osv. blev udført ordentligt. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde.."

  Camilla Julie Hvid

  "Nichlas var hurtig til at tage kontakt efter jeg havde rettet henvendelse til
  firmaet. Det var let at få en passende aftale om hvornår arbejdet kunne
  udføres, og arbejdet blev udført til stor tilfredshed - både proces og
  resultat. Elitesmileyen er fuldt fortjent! "

  Gitte Jensen, 4040 Jyllinge

  Tømrer i Roskilde 

  Har du lyst til at samarbejde med NL TØMRER & SNEDKER ApS

  Vi leverer flotte resultater, som du kan glæde dig over i lang tid frem. Vi er bevidste om, at det er de små detaljer, der ofte gør den store forskel.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Kontakt

  Nichlas

  Holmehuse 17A
  4000 Roskilde

  Vi støtter