Tilbygninger

Kontakt os for mere information på 2261 9159

Udvid dit hjem med en tilbygning

NL Tømrer & Snedker ApS bygger din nye tilbygning, uanset om det er sommerhuset, det almindelige typehus eller den store patriciervilla, der skal udvides. Vi står for en professionel tilgang og høj kvalitet i udførelsen.

Tryghed i et godt forløb

Vi tager gerne totalentreprisen på din tilbygning. Vi ved, at det er en tillidssag, når du overlader styringen af byggeriet til os. Derfor bestræber vi os altid på at skabe så godt og trygt et forløb som muligt. Det betyder, at vi varetager kommunikationen med alle de involverede, så dit projekt bliver præcist som du ønsker det. Vi sørger for, at du løbende er velinformeret om processen og involveret så meget som du ønsker at være det.

Vi har et tæt samarbejde med både arkitekter og ingeniører, når der er brug for tegninger og beregninger. Derudover har vi et stærkt netværk af håndværkere, hvoraf vi sammensætter et velegnet team til lige netop dit projekt.

Vi samarbejder med Danarkitekt

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

NL TØMRER & SNEDKER ApS er dit valg af håndværker i Roskilde

  Hvad siger vores kunder

  Se vores anmeldelser

  Effektivt tagarbejde

  Vi havde en tagutæthed under nogle solcellepaneler og det var ikke helt oplagt, hvordan problemet kunne løses godt og billigt. Nichlas var meget konstruktiv og sammen fandt vi en god løsning. Da hans folk gik i gang, blev arbejdet udført hurtigt og effektivt til vores fulde tilfredshed.

  Super god service👍🏼

  En skæv terrassedør, blev ordnet på 2 dage.
  De bedste anbefalinger!! Hurtig og kompetent service, selv på en “lille” opgave. Bliver helt sikkert brugt igen, næste gang vi skal bruge en tømrer.

  Virkelig en god service

  Virkelig en god service, som de yder.
  Vi er så tilfredse med resultatet og vil bestemt benytte os af dem igen 🙂

  Se flere anmeldelser fra Trustpilot