Pavilloner

Kontakt os for mere information på 2261 9159

Få endnu mere glæde af din have med en smuk pavillon

NL Tømrer & Snedker ApS monterer pavilloner fra Pavillongruppen på hele Sjælland.  Med en havepavillon kan du nyde haven i al slags vejr og året rundt. Her kan du sidde i tørvejr, når det regner – eller med lys og noget varmt at drikke i vintermørket.

Pavillongruppens pavilloner fås i mange størrelser, farver og forskellig stil. De er alle smukke og af en god og holdbar kvalitet. Vi hjælper dig med at samle og sætte pavillonen op, så den står helt skarpt og præcist. Vi har monteret pavilloner for Pavillongruppen i et tæt samarbejde gennem længere tid. Det betyder, at vi meget hurtigt og effektivt kan montere din nye pavillon, så du får glæde af den med det samme!

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

NL TØMRER & SNEDKER ApS er dit valg af håndværker i Roskilde

  Hvad siger vores kunder

  Se vores anmeldelser

  Effektivt tagarbejde

  Vi havde en tagutæthed under nogle solcellepaneler og det var ikke helt oplagt, hvordan problemet kunne løses godt og billigt. Nichlas var meget konstruktiv og sammen fandt vi en god løsning. Da hans folk gik i gang, blev arbejdet udført hurtigt og effektivt til vores fulde tilfredshed.

  Super god service👍🏼

  En skæv terrassedør, blev ordnet på 2 dage.
  De bedste anbefalinger!! Hurtig og kompetent service, selv på en “lille” opgave. Bliver helt sikkert brugt igen, næste gang vi skal bruge en tømrer.

  Virkelig en god service

  Virkelig en god service, som de yder.
  Vi er så tilfredse med resultatet og vil bestemt benytte os af dem igen 🙂

  Se flere anmeldelser fra Trustpilot