Pavilloner

Pavilloner

Få endnu mere glæde af din have med en smuk pavillon

NL Tømrer & Snedker ApS monterer pavilloner fra Pavillongruppen på hele Sjælland.  Med en havepavillon kan du nyde haven i al slags vejr og året rundt. Her kan du sidde i tørvejr, når det regner – eller med lys og noget varmt at drikke i vintermørket.

Pavillongruppens pavilloner fås i mange størrelser, farver og forskellig stil. De er alle smukke og af en god og holdbar kvalitet. Vi hjælper dig med at samle og sætte pavillonen op, så den står helt skarpt og præcist. Vi har monteret pavilloner for Pavillongruppen i et tæt samarbejde gennem længere tid. Det betyder, at vi meget hurtigt og effektivt kan montere din nye pavillon, så du får glæde af den med det samme!

 

Medlem af Dansk Byggeri
NL Tømrer og Snedker ApS er medlem af Dansk Byggeri. Det betyder, at vores arbejde er dækket af Byg Garanti. Det er din sikkerhed for veludført arbejde, idet du er dækket op mod 100.000 kr., hvis der mod forventning skulle være fejl eller mangler ved vort arbejde. Du kan se anmeldelser af vort arbejde fra mange tilfredse kunder på Anmeld Håndværker. I skrivende stund er tilfredsheden på hele 4,96 ud 5. Vi er meget stolte over de mange pæne anmeldelser. Det er rart at blive på skønnet for sit arbejde, når man gør sig umage. Det er én af grundene til, at vi synes, at det er sjovt at stå op om morgenen og klø på ude på arbejdspladserne.

Kontakt os for mere information på 2261 9159.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Nichlas Lieberkind er dit valg af håndværker i Roskilde

Anbefalinger

"Nyt tag på anneks
Vi havde i sensommeren 2016 stor succes med at hyre Lichlas Lieberkind til opgaven at lægge nyt tag på vores anneks. Hans folk og han selv leverede det flotteste håndværk hele vejen igennem. De var grundige og valgte ingen lette hurtigløsninger, men insisterede på de lækre detaljer, og lagde blandt andet ekstra spær ind i konstruktionen. Min mand er blandt andet uddannet møbelsnedker, så han ser i den grad den slags og var meget tilfreds. Hele holdet af byggefolk var søde, venlige og gode til at efterlade alt i den skønneste orden, da de var færdige. Jeg kan på det varmeste anbefale Nichlas Lieberkind og NL Tømrer og snedker og kommer garanteret til selv at hyre ham til en opgave igen en anden gang."

Anne Anthon Andersen

"Totalrenovering af 1. sal
Nichlas stod for alt i vores renovering af hele 1. salen på vores murermestervilla. Vi troede selv vi havde en god løsning, men med god rådgivning fra Nichlas, fik vi planlagt en endnu bedre løsning. Nichlas overholdt tidsplanen, og gav en ekstra indsats for at nå det. Derudover blev det hele rigtig godt, og Nichlas sørgede med sine samarbejdspartnere også for at VVS, El osv. blev udført ordentligt. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde.."

Camilla Julie Hvid

"Nichlas var hurtig til at tage kontakt efter jeg havde rettet henvendelse til
firmaet. Det var let at få en passende aftale om hvornår arbejdet kunne
udføres, og arbejdet blev udført til stor tilfredshed - både proces og
resultat. Elitesmileyen er fuldt fortjent! "

Gitte Jensen, 4040 Jyllinge

Kontakt os

Holmehuse 17A 4000 Roskilde

22619159

nichlas@lieberkind.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
22619159