Tagarbejde

Kontakt os for mere information på 2261 9159

Nyt tag til dit hus!

NL Tømrer & Snedker ApS har mange års erfaring med alle typer tag: tegltag, betontag, eternittag, og klargøring til tagpap. Skal du have en eller flere nye kviste på huset i samme ombæring, så klarer vi selvfølgelig også det, ligesom vi udskifter tagvinduer, efterisolerer, mv. Fra vores base i Roskilde kører vi til opgaver med tagarbejde på hele Sjælland.

Tagarbejde efter bogen

Vi har styr på alle gældende krav og regler på området, så du er sikker på, at alt bliver lavet efter bogen. Det gælder selvfølgelig med hensyn til isolering, så vi sørger for, at dit nye tag lever op til kravene og så du fremover kan spare mest muligt på energien – til gavn for både miljøet og dine udgifter til varme i huset.

Respekt for dine penge

Vi har stor respekt for, at et tagskifte er lidt af en udskrivning. Det er ofte noget, vores kunder har lagt penge til side til og sparet sammen til over en periode. Vi sørger for, at dine penge bliver brugt bedst muligt, så du får et tag, der lever fuldt op til dine forventninger og som holder i mange år frem.

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

NL TØMRER & SNEDKER ApS er dit valg af håndværker i Roskilde

  Hvad siger vores kunder

  Se vores anmeldelser

  Effektivt tagarbejde

  Vi havde en tagutæthed under nogle solcellepaneler og det var ikke helt oplagt, hvordan problemet kunne løses godt og billigt. Nichlas var meget konstruktiv og sammen fandt vi en god løsning. Da hans folk gik i gang, blev arbejdet udført hurtigt og effektivt til vores fulde tilfredshed.

  Super god service👍🏼

  En skæv terrassedør, blev ordnet på 2 dage.
  De bedste anbefalinger!! Hurtig og kompetent service, selv på en “lille” opgave. Bliver helt sikkert brugt igen, næste gang vi skal bruge en tømrer.

  Virkelig en god service

  Virkelig en god service, som de yder.
  Vi er så tilfredse med resultatet og vil bestemt benytte os af dem igen 🙂

  Se flere anmeldelser fra Trustpilot