Tagarbejde

Tag

Nyt tag til dit hus!

NL Tømrer & Snedker ApS har mange års erfaring med alle typer tag: tegltag, betontag, eternittag, og klargøring til tagpap. Skal du have en eller flere nye kviste på huset i samme ombæring, så klarer vi selvfølgelig også det, ligesom vi udskifter tagvinduer, efterisolerer, mv. Fra vores base i Roskilde kører vi til opgaver med tagarbejde på hele Sjælland. 

Tagarbejde efter bogen

Vi har styr på alle gældende krav og regler på området, så du er sikker på, at alt bliver lavet efter bogen. Det gælder selvfølgelig med hensyn til isolering, så vi sørger for, at dit nye tag lever op til kravene og så du fremover kan spare mest muligt på energien – til gavn for både miljøet og dine udgifter til varme i huset.

Respekt for dine penge

Vi har stor respekt for, at et tagskifte er lidt af en udskrivning. Det er ofte noget, vores kunder har lagt penge til side til og sparet sammen til over en periode. Vi sørger for, at dine penge bliver brugt bedst muligt, så du får et tag, der lever fuldt op til dine forventninger og som holder i mange år frem.   

 

 

Kontakt os for mere information på 2261 9159.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Nichlas Lieberkind er dit valg af håndværker i Roskilde

  Anbefalinger

  "Nyt tag på anneks
  Vi havde i sensommeren 2016 stor succes med at hyre Lichlas Lieberkind til opgaven at lægge nyt tag på vores anneks. Hans folk og han selv leverede det flotteste håndværk hele vejen igennem. De var grundige og valgte ingen lette hurtigløsninger, men insisterede på de lækre detaljer, og lagde blandt andet ekstra spær ind i konstruktionen. Min mand er blandt andet uddannet møbelsnedker, så han ser i den grad den slags og var meget tilfreds. Hele holdet af byggefolk var søde, venlige og gode til at efterlade alt i den skønneste orden, da de var færdige. Jeg kan på det varmeste anbefale Nichlas Lieberkind og NL Tømrer og snedker og kommer garanteret til selv at hyre ham til en opgave igen en anden gang."

  Anne Anthon Andersen

  "Totalrenovering af 1. sal
  Nichlas stod for alt i vores renovering af hele 1. salen på vores murermestervilla. Vi troede selv vi havde en god løsning, men med god rådgivning fra Nichlas, fik vi planlagt en endnu bedre løsning. Nichlas overholdt tidsplanen, og gav en ekstra indsats for at nå det. Derudover blev det hele rigtig godt, og Nichlas sørgede med sine samarbejdspartnere også for at VVS, El osv. blev udført ordentligt. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde.."

  Camilla Julie Hvid

  "Nichlas var hurtig til at tage kontakt efter jeg havde rettet henvendelse til
  firmaet. Det var let at få en passende aftale om hvornår arbejdet kunne
  udføres, og arbejdet blev udført til stor tilfredshed - både proces og
  resultat. Elitesmileyen er fuldt fortjent! "

  Gitte Jensen, 4040 Jyllinge

  Kontakt os

   Holmehuse 17A 4000 Roskilde

   22619159

   Call Now Button22619159