Døre/vinduer

Kontakt os for mere information på 2261 9159

Alt i udskiftning af døre og vinduer

NL Tømrer & Snedker ApS klarer alt fra den lille justering af en enkelt dør til udskiftning af alle vinduer og døre – om det så er 800 af slagsen eller flere. Udskiftning af døre og vinduer i Roskilde og omegn. Hvis det kan betale sig for både os og kunden, kører vi gerne til opgaver på hele Sjælland.

Vi lytter til dine ønsker og behov og giver gerne gode råd, hvis du har brug for sparring omkring forskellige løsninger.

Når vi står for opmåling og bestilling af vinduer og døre, er du garanteret danskproducerede produkter af højeste kvalitet. Vi monterer og udskifter naturligvis også vinduer og døre, som du selv bestiller hjem.

Større entrepriser med udskiftning af vinduer og døre

Vores medarbejderteam arbejder hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det giver dig et godt udgangspunkt, hvis du har et større projekt, som skal klares inden for en bestemt deadline. Det gælder f.eks. for boligforeninger eller erhvervskunder med større entrepriser, ligesom vi også gerne optræder som underentreprenør til entreprenørvirksomheder.

Service og vedligeholdelse

Vi laver gerne faste serviceaftaler med vores erhvervskunder, som jævnligt har brug for en tømrer eller murer til vedligeholdelse af bygninger. Det gælder selvfølgelig også for offentlige kunder, som kommuner og stat.

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

NL TØMRER & SNEDKER ApS er dit valg af håndværker i Roskilde

  Hvad siger vores kunder

  Se vores anmeldelser

  Effektivt tagarbejde

  Vi havde en tagutæthed under nogle solcellepaneler og det var ikke helt oplagt, hvordan problemet kunne løses godt og billigt. Nichlas var meget konstruktiv og sammen fandt vi en god løsning. Da hans folk gik i gang, blev arbejdet udført hurtigt og effektivt til vores fulde tilfredshed.

  Super god service👍🏼

  En skæv terrassedør, blev ordnet på 2 dage.
  De bedste anbefalinger!! Hurtig og kompetent service, selv på en “lille” opgave. Bliver helt sikkert brugt igen, næste gang vi skal bruge en tømrer.

  Virkelig en god service

  Virkelig en god service, som de yder.
  Vi er så tilfredse med resultatet og vil bestemt benytte os af dem igen 🙂

  Se flere anmeldelser fra Trustpilot