Murerarbejde

Vi udfører også murerarbejde!

I et moderne håndværksfirma skal man kunne mange ting. Hos NL Tømrer og Snedker ApS tilbyder vi også murerarbejde, hvilket betyder, at vi kan udføre stort set alle byggeopgaver fra projektering til huset står klart. Vi er i stand til at udføre hovedentrepriser og har et tæt samarbejde med arkitekter, vvs’ere, elektrikere, kloakmestre og malere, så der er ingen opgaver, som vi behøver at sige fra til. Se dig omkring på hjemmesiden for at se det arbejde, vi har udført for andre.

Processen
Et byggeprojekt indledes altid med et byggemøde sammen med kunden. Her planlægges så vidt muligt alle detaljer, så der ikke er misforståelser. Det er naturligvis langt nemmere, når alt er snakket igennem fra starten. Når det er sket, kommer NL Tømrer og Snedker ApS med et  prisoverslag. Når prisen er endelig fastsat, påbegyndes arbejdet. Her er kunden altid velkommen til at følge med fra sidelinjen. Det er altid dejligt at følge med i projektet, så man kan begynde at drømme om sin nye tilværelse i det færdige hus.

 

Kontakt os for mere information på 2261 9159.

Få et uforpligtende tilbud i dag

NL TØMRER & SNEDKER ApS er dit valg af håndværker i Roskilde 

  Anbefalinger

  "Nyt tag på anneks
  Vi havde i sensommeren 2016 stor succes med at hyre Lichlas Lieberkind til opgaven at lægge nyt tag på vores anneks. Hans folk og han selv leverede det flotteste håndværk hele vejen igennem. De var grundige og valgte ingen lette hurtigløsninger, men insisterede på de lækre detaljer, og lagde blandt andet ekstra spær ind i konstruktionen. Min mand er blandt andet uddannet møbelsnedker, så han ser i den grad den slags og var meget tilfreds. Hele holdet af byggefolk var søde, venlige og gode til at efterlade alt i den skønneste orden, da de var færdige. Jeg kan på det varmeste anbefale Nichlas Lieberkind og NL Tømrer og snedker og kommer garanteret til selv at hyre ham til en opgave igen en anden gang."

  Anne Anthon Andersen

  "Totalrenovering af 1. sal
  Nichlas stod for alt i vores renovering af hele 1. salen på vores murermestervilla. Vi troede selv vi havde en god løsning, men med god rådgivning fra Nichlas, fik vi planlagt en endnu bedre løsning. Nichlas overholdt tidsplanen, og gav en ekstra indsats for at nå det. Derudover blev det hele rigtig godt, og Nichlas sørgede med sine samarbejdspartnere også for at VVS, El osv. blev udført ordentligt. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde.."

  Camilla Julie Hvid

  "Nichlas var hurtig til at tage kontakt efter jeg havde rettet henvendelse til
  firmaet. Det var let at få en passende aftale om hvornår arbejdet kunne
  udføres, og arbejdet blev udført til stor tilfredshed - både proces og
  resultat. Elitesmileyen er fuldt fortjent! "

  Gitte Jensen, 4040 Jyllinge

  Tømrer i Roskilde 

  Har du lyst til at samarbejde med NL TØMRER & SNEDKER ApS

  Vi leverer flotte resultater, som du kan glæde dig over i lang tid frem. Vi er bevidste om, at det er de små detaljer, der ofte gør den store forskel.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Kontakt

  Nichlas

  Holmehuse 17A
  4000 Roskilde

  Vi støtter