Murerarbejde

Kontakt os for mere information på 2261 9159

Vi udfører også murerarbejde!

I et moderne håndværksfirma skal man kunne mange ting. Hos NL Tømrer og Snedker ApS tilbyder vi også murerarbejde, hvilket betyder, at vi kan udføre stort set alle byggeopgaver fra projektering til huset står klart. Vi er i stand til at udføre hovedentrepriser og har et tæt samarbejde med arkitekter, vvs’ere, elektrikere, kloakmestre og malere, så der er ingen opgaver, som vi behøver at sige fra til. Se dig omkring på hjemmesiden for at se det arbejde, vi har udført for andre.

Processen
Et byggeprojekt indledes altid med et byggemøde sammen med kunden. Her planlægges så vidt muligt alle detaljer, så der ikke er misforståelser. Det er naturligvis langt nemmere, når alt er snakket igennem fra starten. Når det er sket, kommer NL Tømrer og Snedker ApS med et  prisoverslag. Når prisen er endelig fastsat, påbegyndes arbejdet. Her er kunden altid velkommen til at følge med fra sidelinjen. Det er altid dejligt at følge med i projektet, så man kan begynde at drømme om sin nye tilværelse i det færdige hus.

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

NL TØMRER & SNEDKER ApS er dit valg af håndværker i Roskilde

  Hvad siger vores kunder

  Se vores anmeldelser

  Effektivt tagarbejde

  Vi havde en tagutæthed under nogle solcellepaneler og det var ikke helt oplagt, hvordan problemet kunne løses godt og billigt. Nichlas var meget konstruktiv og sammen fandt vi en god løsning. Da hans folk gik i gang, blev arbejdet udført hurtigt og effektivt til vores fulde tilfredshed.

  Super god service👍🏼

  En skæv terrassedør, blev ordnet på 2 dage.
  De bedste anbefalinger!! Hurtig og kompetent service, selv på en “lille” opgave. Bliver helt sikkert brugt igen, næste gang vi skal bruge en tømrer.

  Virkelig en god service

  Virkelig en god service, som de yder.
  Vi er så tilfredse med resultatet og vil bestemt benytte os af dem igen 🙂

  Se flere anmeldelser fra Trustpilot