Om os

TØMRER,SNEDKER &
MURER 

Nichlas Lieberkind er dit valg af håndværker i Roskilde

Hos NL Tømrer & Snedker kan vi varetage stort set alle håndværksopgaver inden for tømrer- snedker- og murerarbejde.

Hovedentrepriser
NL Tømrer og Snedker ApS tager sig af både små og store håndværkeropgaver. Ved hovedentrepriser sørger vi for, at opgaven bliver ført helt i mål – fra det oprindelige byggemøde med arkitekten til den endelige udførsel af opgaven. Vi har gode samarbejder med arkitekter, elektrikere, vvs’ere og andre fagfolk, så det eneste du behøver at gøre er at være med i idéfasen, hvor vi planlægger forløbet, så vi sikrer, at dine ideer bliver ført ud i livet helt efter dit ønske. Herefter kan du blot læne dig tilbage og nyde byggefasen og sammen med din familie drømme om jeres nye tilværelse i huset.

Seriøsitet
Alle vore opgaver bliver udført med stor seriøsitet. Hos os er en aftale en aftale. Langt de fleste af vore kunder er private. Det gør, at vi hele tiden er nødt til at gøre os umage, idet vore opgaver ikke kommer af sig selv. Vores vigtigste reklamesøjle er vore tidligere kunder, der anbefaler os til venner og bekendte. Bedre reklame kan man ikke få, men det forpligter.

Kontakt os på telefon 2261 9159 eller via kontaktformularen

 

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

NL TØMRER & SNEDKER ApS er dit valg af håndværker i Roskilde 

  NL Tømrer og snedker er den lykkelige sponsor for det lokale mini fodboldhold

   

  Anbefalinger

  "Nyt tag på anneks
  Vi havde i sensommeren 2016 stor succes med at hyre Lichlas Lieberkind til opgaven at lægge nyt tag på vores anneks. Hans folk og han selv leverede det flotteste håndværk hele vejen igennem. De var grundige og valgte ingen lette hurtigløsninger, men insisterede på de lækre detaljer, og lagde blandt andet ekstra spær ind i konstruktionen. Min mand er blandt andet uddannet møbelsnedker, så han ser i den grad den slags og var meget tilfreds. Hele holdet af byggefolk var søde, venlige og gode til at efterlade alt i den skønneste orden, da de var færdige. Jeg kan på det varmeste anbefale Nichlas Lieberkind og NL Tømrer og snedker og kommer garanteret til selv at hyre ham til en opgave igen en anden gang."

  Anne Anthon Andersen

  "Totalrenovering af 1. sal
  Nichlas stod for alt i vores renovering af hele 1. salen på vores murermestervilla. Vi troede selv vi havde en god løsning, men med god rådgivning fra Nichlas, fik vi planlagt en endnu bedre løsning. Nichlas overholdt tidsplanen, og gav en ekstra indsats for at nå det. Derudover blev det hele rigtig godt, og Nichlas sørgede med sine samarbejdspartnere også for at VVS, El osv. blev udført ordentligt. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde.."

  Camilla Julie Hvid

  "Nichlas var hurtig til at tage kontakt efter jeg havde rettet henvendelse til
  firmaet. Det var let at få en passende aftale om hvornår arbejdet kunne
  udføres, og arbejdet blev udført til stor tilfredshed - både proces og
  resultat. Elitesmileyen er fuldt fortjent! "

  Gitte Jensen, 4040 Jyllinge

  Tømrer i Roskilde 

  Har du lyst til at samarbejde med NL TØMRER & SNEDKER ApS

  Vi leverer flotte resultater, som du kan glæde dig over i lang tid frem. Vi er bevidste om, at det er de små detaljer, der ofte gør den store forskel.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Kontakt

  Nichlas

  Holmehuse 17A
  4000 Roskilde

  Vi støtter