Om os

Kontakt os for mere information på 2261 9159

Nichlas Lieberkind er dit valg af håndværker i Roskilde

Hos NL Tømrer & Snedker kan vi varetage stort set alle håndværksopgaver inden for tømrer- snedker- og murerarbejde.

Hovedentrepriser

NL Tømrer og Snedker ApS tager sig af både små og store håndværkeropgaver. Ved hovedentrepriser sørger vi for, at opgaven bliver ført helt i mål – fra det oprindelige byggemøde med arkitekten til den endelige udførsel af opgaven. Vi har gode samarbejder med arkitekter, elektrikere, vvs’ere og andre fagfolk, så det eneste du behøver at gøre er at være med i idéfasen, hvor vi planlægger forløbet, så vi sikrer, at dine ideer bliver ført ud i livet helt efter dit ønske. Herefter kan du blot læne dig tilbage og nyde byggefasen og sammen med din familie drømme om jeres nye tilværelse i huset.

Seriøsitet

Alle vore opgaver bliver udført med stor seriøsitet. Hos os er en aftale en aftale. Langt de fleste af vore kunder er private. Det gør, at vi hele tiden er nødt til at gøre os umage, idet vore opgaver ikke kommer af sig selv. Vores vigtigste reklamesøjle er vore tidligere kunder, der anbefaler os til venner og bekendte. Bedre reklame kan man ikke få, men det forpligter.

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

NL TØMRER & SNEDKER ApS er dit valg af håndværker i Roskilde

  Hvad siger vores kunder

  Se vores anmeldelser

  Effektivt tagarbejde

  Vi havde en tagutæthed under nogle solcellepaneler og det var ikke helt oplagt, hvordan problemet kunne løses godt og billigt. Nichlas var meget konstruktiv og sammen fandt vi en god løsning. Da hans folk gik i gang, blev arbejdet udført hurtigt og effektivt til vores fulde tilfredshed.

  Super god service👍🏼

  En skæv terrassedør, blev ordnet på 2 dage.
  De bedste anbefalinger!! Hurtig og kompetent service, selv på en “lille” opgave. Bliver helt sikkert brugt igen, næste gang vi skal bruge en tømrer.

  Virkelig en god service

  Virkelig en god service, som de yder.
  Vi er så tilfredse med resultatet og vil bestemt benytte os af dem igen 🙂

  Se flere anmeldelser fra Trustpilot